Salten friluftsråd fornyer mannskapet!

Salten friluftsråd er en sutrefri organisasjon der de ansatte trives og jobber med stadig nye og meningsfulle oppgaver. Derfor har vi ikke for vane å skifte på det faste mannskapet for ofte. Sist det skjedde var i 2004. Derfor er det en begivenhet når det nå skjer. Vi er svært fornøyde med å ha fått Annette Digermul Hals inn som en del av vårt faste mann- og kvinneskap.

30.11.201609:25 Bjørn Godal

Annette er 28 år, har vokst opp i Vefsn, er som ventet over snittet friluftslivsinteressert og glad i å klatre i trær. Litt mer betenkelig er det at hun er redd maggot, mark og andre dyr uten føtter. De siste 5 årene har hun jobbet som folkehelsekoordinator og barnefysioterapeut i Hattfjelldal kommune. Der har hun blant annet hatt et tett samarbeid med Polarsirkelen friluftsråd. Hun er utdannet fysioterapeut ved Universitetet i Tromsø og er nå i ferd med å sluttføre en master i aktivitet og bevegelse ved NTNU.

Annette er en initiativrik, positiv, gjennomføringssterk og dyktig. Vi gleder oss til at både vi og dere skal bli bedre kjent med henne. Hun tar nå med seg familien og flytter til Bodø og er klar til å være med på laget som skal utvikle Saltens friluftsmuligheter inn i framtida. Annette starter i jobben i mars 2017.

Trond Loge har jobbet i Salten friluftsråd siden oppstarten i 1992 og går fra nyttår av som daglig leder etter 25 år i organisasjonen. I mars 2017 går han over i pensjonistenes rekker, men fortsetter i ca 50 % stilling som prosjektmedarbeider på barnehage/skole.

Bjørn Godal har jobbet i Salten friluftsråd fra 2004 og overtar den faglige ledelsen av friluftsrådet fra nyttår 2017.

Annette Digermul Hals, click to open in lightbox