Friluftskart til folket

Bor du i Salten er nå Friluftskart for Salten på TUR til postkassa di. Alle med postadresse i Salten, også de som har reservert seg mot reklame, skal motta kartet i uke 26, rundt St. Hans.

19.06.201512:57 Heidi Robertsen

Bor du i Salten er nå Friluftskart for Salten på TUR til postkassa di. Alle med postadresse i Salten, også de som har reservert seg mot reklame, skal motta kartet i uke 26, rundt St Hans.

Det er viktig at du er oppmerksom og ikke kaster kartet ved en glipp. Det kan gå 10 år til neste gang du mottar et kart til verdi ca. 200 kroner, gratis i postkassa.

Salten Friluftsråd har gitt ut, og fulldistribuert i egen region, Friluftskart for Salten fire ganger, i 1993, 1998, 2004 og nå, i Friluftslivets år 2015. Denne gangen fulldistribueres 34 709 kart.
For et lite friluftsråd er det stort å kunne yte egne innbyggere denne servicen. Det skjer kun i Salten. Ved tidlige utgivelser er det tilskudd fra Nordland fylkeskommune som har gjort oss i stand til utgivelse og distribusjon. Denne gangen har vi mottatt tilskudd fra Iris Salten. Stor takk til Iris Salten!

Friluftskart for Salten, 2015, er et inspirasjons- og planleggingskart i målestokk 1:220 000. Kartet omfatter sjø og land i alle de ni Salten-kommunene. Her finner du informasjon om overnattingssteder, turruter, badesteder, båtutsett, båtutleie, gjestehavner, rastebuer, ferge- og hurtigbåtruter – ja til og med klatrefelt tilrettelagt for rullestolbrukere. Men, Friluftskart for Salten er ikke et turkart, til det er målestokken for liten. Når du skal ut i terrenget trenger du turkart. Informasjon om turkart og annen relevant litteratur finner du på baksida av Friluftskart for Salten. Har du tenkt deg på Saltfjellet, eller kanskje til Lahko nasjonalpark, anbefaler vi Det store Saltfjellkartet, revidert i 2014. Turkart Salten Friluftsråd gir ut kan du få kjøpt i bokhandlere eller ved henvendelse til Salten Friluftsråds nettside; www.friluft.salten.no

En Salten-sommer er på TUR! Men det kommer også høst, det kommer vinter og det kommer vår. Hver årstid er TUR-tid. Bilder på baksida av kartet gir et glimt av kontraster og mangfold i Salten.
Det går an å drømme seg bort på kartet. Det finns turmuligheter for alle. Det er TUR å bo i Salten.

, click to open in lightbox