Velkommen til Basecamp Salten ved Svartisen, Meløy – høstens vakreste eventyr!

Velkommen heldige Saltenungdommer! Til høsten arrangeres Basecamp Salten ved Engenbreen i Meløy. Her kan du bli med på alt fra breturer, ribturer, bueskyting til mindfull hiking. Med et spenstig program, magiske omgivelser og mulighet for mange nye bekjentskaper, er det bare å ta kontakt med egen kommune for å melde interesse. Absolutt siste frist for påmelding er 1. sept.

10.06.201614:50 Bjørn Godal

Kulturkontoret i Meløy skal ha ros for valg av sted og aktivitetstilbud. Basecamp Salten ved Svartisen, arrangeres helga 9.-11. september.  Lavvobasen legges ved Engenbrevatnet og blir utgangspunkt for bretur, isklatring, ribtur med fiske og ørnesafari, fotokurs, mindfull hiking, grottetur, hundesledekjøring, navigering og skattejakt med GPS, kano, bueskyting, fiske i fjellvatn, tur til Tåkeheimen og Helgelandsbukken samt kurs i friluftsliv og sikkerhet.  – I sannhet et spenstig aktivitetstilbud med utgangspunkt i lokal natur og kultur.

Absolutt siste frist for påmelding er 1. september, men det er bra om hovedtyngden av påmeldinger kommer på forsommeren. Deltakeravgiften er lav – bare kr 300. 20 ungdommer fra hver kommune kan delta.  Påmeldingen skjer til kulturkontoret i din kommune.

Er du over 18?

Eneste mulighet til å delta hvis du er over 18, er å være med som voksenkontakt for ungdom fra din kommune. – Og det er kanskje en god idé.  Da kan du gjøre en innsats for ungdommen og samtidig berike deg selv med heftige opplevelser og aktiviteter.

Erfaringsmessig kan det være knapt med voksenkontakter. Det skal være minst en voksen pr. 10 deltakere.

Kan du tenke deg å bidra som voksenkontakt, tar du også kontakt med kulturkontoret i kommunen din.


For mer info se:

Plakat
Pressemelding
Veiledningshefte Basecamp Salten

, click to open in lightbox