Vil du på betalt sykkelferie i vakker nordlandsnatur?

Du kan få 20.000 kr for å sykle, ta bilder/film og beskrive en tur i Salten

Sykkel i Salten søker etter DEG som vil sykle, ta bilder/video og beskrive utvalgte sykkelturer i sommer. Om du velger elsykkel eller vanlig sykkel, er opp til deg. Vil du bruke 5-6 dager på en av turene innen utgangen av august, kan du være den vi søker. 

Vi håper på kandidater i alle aldre og formater, men du må kunne sykle, skrive en god turtekst (3.000 til 5.000 tegn), ta gode bilder/filme, samt skrive en liten rapport på + og - ved turen (maks 3.000 tegn). Dette må leveres innen utgangen av september. Kan du formidle godt gjennom  sosiale medier underveis, er det en stor fordel. Hvordan turen gjennomføres innenfor de rammene som er satt, velger du selv.

De som velges får et honorar på 20.000 kr, når tekst/bilder/film er levert. Vi velger ut en kandidat/gruppe på hver av turene.

Tekst, bilder og film vi får fra deg, vil brukes til å motivere til mer tursykling i Salten.

Dette er turene du kan velge i:

Sykkel og sjøsprøyt. Her kombineres sykkel og hurtigbåt (NEX):
1. Steigen og Hamarøy
2. Øyhopping sørover fra Bodø (Arnøyan, Støtt, Bolga, Rødøya, Gjerøya, Selsøyvik, Myken)
3. Fjordruta sør for Bodø (Kommunene: Gildeskål og Meløy og Rødøy)

Naturskjønne sykkelturer:
4. Saltdal – Kulturveien – Beiarn - Saltstraumen - Bodø – Kjerringøy

Fjellveisykling:
5. Gamle anleggsveier med lite eller ingen trafikk som fører deg til fjells (må tas i kombinasjon med bil i august). Liste over veier kan sendes til de som er interessert.

 

Hvordan velger vi de heldige?

Vårt valg skjer på grunnlag av en kort personlig søknad (maks 1.500 tegn), innsendt «turtekst» (som vi kan vurdere skrivestil på grunnlag av, maks 1.500 tegn), innsendt bilde-/videoalbum med egne bilder/video (maks 9 stk). Oppgi også hvilken tur du ønsker og om turen gjennomføres alene, med partner, familie eller i vennegjeng. Vil du at vi skal ta en gløtt på din instagramkonto eller tilsvarende, må du oppgi det.

Send inn en søknad