Koffør sitt inne?

Foto: Bjørn Godal

Dagens #kofførsittinne - aktivitet: Liv i fjæra. (Det er spesielt lav fjære i kveld) Send inn til Salten friluftsråd eller merk bilde/film med #kofførsittinne på instagram/facebook innen kl 1400 i morgen 8.april for å være med i trekningen av premie.

Koronaviruset gir en ny type hverdag for de fleste av oss. For mange betyr det mer tid hjemme. Tid det er fint å fylle med aktiviteter alene eller sammen med de du allerede deler dagene med. Uteaktivitet er artig, sunt og smittefritt om det gjøres på rette måten. Salten friluftsråd sammen med Polarsirkelen friluftsråd og Statskog vil derfor oppfordre alle til å bli med på aktivitetskonkurransen #kofførsittinne.

Hver dag kl 14.00 legger vi ut et nytt aktivitetsforslag på våre facebookside/instagramkonto/nettside. Du oppfordres til å gjøre aktiviteten, ta bilde av/filme den, legge det ut på facebook eller instagram med emneknaggen #kofførsittinne. Ønsker du heller å sende bildet til Salten friluftsråd på Messenger eller epost (friluftsradet@salten.no), kan du det.


Hver dag innen kl 19.00 plukker vi ut en vinner som får en fiskestang eller buff fra Statskog. I helgen plukker vi en ukesvinner som får Salten friluftsråds t-skjorte «Koffør sitt inne når alt håp e ute».


Aktivitetskonkurransen #kofførsittinne går til hverdagen blir mer normal igjen.

Dagens aktivitet:
Utepåskepynt (send inn til oss eller merk bilde/film med #kofførsittinne på instagram/facebook innen kl 1400 i morgen 9. april for å være med i trekningen av premie)

Tidligere aktiviteter:
1. Gå ut og lag snølykt
2. Ut og ake på snø eller gress
3. Ut og spise mat
4. Skriv navnet ditt med noe du finner ute
5. Ut og fyr et bål
6. Finn en stor stein
7. Lag en Knerten
8. Finn et hjerte i naturen
9. Lag en flaskebane
10. Klatre i tre
11. Plask i vann
12. Ta bilde av en fugl
13.Finn et utsiktspunkt
14. Lag en snøfigur
15.Finn et sportegn etter ville dyr
16. Ta et narrebilde
17. Lag en engel
18. Lag/besøke en fuglekasse
19. Fiske på is eller i sjø
20. Bamse på tur
21.Finn et spesielt tre
22. Utepåskepynt